De små skridt!

Kontakt

Christina Fogsgaard – Fit//Future tilbyder forløb er til dig som ønsker en livsstilændring. Det er til  dig som ønsker resultater der holder på sigt. jeg laver en livsstilanalyse på dig sådan vi sammen finder en løsning der passer bedst til din levevis. Jeg guider dig igennem alle aspekter i din hverdag. Du vil modtage et program som er fuldstændig tilpasset dine behov .

Jeg vil hjælpe dig med at optimere forskellige dele af dit liv fordi jeg tror på at dårlige vaner opstår udenfor fitness. Det betyder  for dig at du kommer igennem et forløb, hvor dit resultat også er uden afsavn til gamle vaner.

Ved online forløb hos mig vil du altid kunne kontakte mig personligt 24/7. Du vil lære at sociale begivenheder, travl hverdag ikke er en begrænsning. Alt er tilpasset dine behov uden at du skal  ofre noget eller føle afsavn for at blive fit.

Uanset om dine mål er vægttab, fedtforbrænding, muskelforøgelse eller bare skabe en sund livsstil så vil du med online forløb opnå effektive livslange resultater.

Kontakt mig allerede idag

 

Næste indlæg

De små skridt!