Juice der hjælper på dit helbred

SUNDHED ER OGSÅ RO I SINDET!

Mange af os ønsker at komme frem i verden. Det har en vis betydning for vores egen selvdyrkelse og nogle gange også meget arbejde i den passion vi nu en gang måtte have. Vi glemmer derfor vores medmennesker eller de menneske vi holder af og nogle gange kan vi miste os selv. Vi glemmer at slappe af og være nærværende i nuet.  Det er dog vigtigt at kunne være i nuet for at kunne holde ro i sindet, hvilket kræver vi både giver krop og sind ro til at kunne bearbejde vores indtryk men også kunne omfavne det nærværende hos de mennesker som vi holder af eller til vores medmennesker!

Det er vigtigt at kunne slappe af!

Mens jeg har været selvstændig har jeg kunne opleve at denne opgave kan være svær fordi mange andre aspekter kan have indflydelse i denne sammenhæng. Især den tid, hvor jeg var nyopstartet iværksætter. Jeg havde utrolig mange tanker omkring min økonomi, som jeg også ved er en barriere som de fleste skal igennem som nyopstartet iværksætter eller selvstændig. Men det er vigtigt at tage det seriøst da ro i sindet også høre med til din sundhed. Mange undervurdere dette, men hvis du ikke skal brænde ud som menneske er det vigtigt og tage det seriøst!

En rigtigt god måde at kunne lære dig selv at slappe af på og kunne rumme det nærværende er at få skemalagt din dag. Især som selvstændig er det uhyrlig vigtigt at kunne være struktureret men også lave en plan for, hvornår du har fri! Få styr på dine tanker, hvis der er noget som fylder, så få det løst med det samme så du kan slappe af. Hvis det er økonomien så undersøg hvad du kan gøre, hvis der trænger til rengøring, så gør rent så disse tanker ikke fylder. En anden vigtigt ting er dit mindset. Lær at få et positivt tankemønster. Vi mennesker er generelt rigtigt gode til at have fokus på alt det som ikke fungere. Derfor er en vigtigt del også at kunne finde eksempelvis 5 positive ting hver dag, som vi er glade for i nuet. For hvis vi hele tiden stræber efter det bedre skal man huske på at vores tilfredshed aldrig vil blive til fulde.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Juice der hjælper på dit helbred