Feta kage

“Raw” kage

Dette er den allerførste rå kage jeg nogensinde har lavet. Kagen er raw / vegansk, og den er sund på samme tid. Jeg er sikker på, at du ikke har spist en kage som denne før;)!

Kagen er rå,  og kræver ingen evner for madlavnings kunst. Bundlaget består af en cashewnødder og mandler forbundet med agavehonning. Det andet lag består af et gennemblødt cashewnødder, agavehonning og citronsaft! Endelig består den af en creme, som jeg brugte til udsmykningen. Cremen består af mango, appelsinsaft og havreflager. I stedet for at bruge cremen til dekoration kan du også bruge den som det øverste lag. Kagen smelter bare i din mund! Kagen er også super sundt, hver bid giver dig vitaminer og næringsstoffer, der vil give dig energi.

Fordele ved “Raw” kage? Mandler sænker LDL-kolesterol og reducerer risikoen for hjerte-kar-sygdomme og diabetes. Den indholder sunde fedtstoffer og kan hjælpe dig med at tabe dig. I stedet for at købe forskellige kager, så prøv at gøre dine kager sundere og nyd det med dine venner og familie! Det er et sødt alternativ 🙂

 

INGREDIENSERNE TIL FØRSTE LAG
1 kop mandler
1 kop cashewnødder
1 kop havregryn
3-4 spiseskefulde honning
2-3 spiseskefulde kokosolie

INGREDIENSER TIL ANDET LAG
4 kopper gennemblødte cashewnødder
3-4 spiseskefulde honning
1-2 spiseskefulde kokosolie
citronsaft (2-3 citroner)

INGREDIENSER TIL MANGO CREAM
1 mango
1 kop havregryn
1 spiseskefulde agavehonning
saft fra 2 pressede appelsiner
teskefuld kokosolie

Fremgangsmåde

FØRSTE LAG

Snit mandlerne, cashewnødderne og havreflagerne og læg dem i en skål. Tilsæt agavehonning, kokosolie og bland det hele sammen (jeg gør det med hænderne). Tryk dette ind i kagen og form en cirkel. Brug små mængder af blandingen, hvis du vil skabe cirkelbomber til dekorationen.

Andet lag

Du skal sætte alle ingredienserne i foodprocessor og blande dejen til en jævn konsistens. Hæld denne blanding over basislaget og sæt kagen i køleskabet.

MANGO CREAM

Tilsæt alle ingredienser i blenderen og blend det, indtil du får en cremet konsistens. Hvis cremen er for tyk, tilsæt lidt mere presset appelsinsaft, eller hvis den er tynd, tilsæt lidt mere havregryn. Ved hjælp af denne creme har jeg pyntet kagen, men du kan også bare tilføje den som det øverste lag af kagen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Feta kage