ENERGI SHAKE

Kugle bomber

Dette er den bedste dessert og snack jeg kan finde på. Det er nemt at lave og forsvinder på ingen tid.

Kugle -bomber giver energi. Du kan spise dem til morgenmad, middag eller som en snack. Du kan pakke dem i madpakken til dine børn.

Fordele ved kugle-bomber? Mandler sænker LDL-kolesterol og reducerer risikoen for hjerte-kar-sygdomme og forbygger mod diabetes. Det indeholder sunde fedtstoffer som kan hjælpe dig med at tabe dig i vægt. Det er lavet af cashewnødder. 100% rå kakao som kan sænke blodtrykket og forbedre omsætningen af din energi i kroppen. I stedet for at købe forskellige snacks, så gør din hverdag sundere med kugle-bomber.

INGREDIENSER

1 kop mandler
1 kop cashewnødder
1/2 kop valnødder
1 kop havregryn
1 spsk 100% rå kakao
4-5 spiseskefulde honning
2-3 spiseskefulde kokosolie
lille kop havremælk

Fremgangsmåde

Hak mandlerne, cashewnødder, valnødder og havreflager og læg dem i en skål. Tilsæt kakao, agavehonning, kokosolie og bland det hele sammen (jeg gør det med hænderne) og til sidst røre du det sammen med mælken. Men tilsæt kun halvdelen af mælkemængden og bland dejen sammen, indtil den smelter godt. Hvis der stadig er tørre flager som falder fra hinanden, tilsæt mere mælk, indtil du får det rigtige resultat. Når dejen er færdig rul det til små kugler. derefter drysser du koksussukker på.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

ENERGI SHAKE