Farvrig smoothie

ENERGI SHAKE

Denne energi shake har virkelig en dejlig farve, favorit shake i huset! Når jeg har brug for noget sødt, laver jeg denne shake, da den er meget sød og cremet. Det er en perfekt erstatning for det usunde slik.

Denne Shake er lækker, så let at lave og cremet. Det er en fantastisk måde at starte din dag på, da det giver energi, og du vil ikke føle sult i mange timer.

Fordele ved shaken? Mandler sænker LDL-kolesterol og reducerer risikoen for hjerte-kar-sygdomme, reducer risikoen  for diabetes. Den indholder sunde fedtstoffer der kan hjælpe dig med at tabe dig i vægt. 100% rå kakao kan sænke blodtrykket og forbedre omsætningen af energien i kroppen. I stedet for at spise usundt slik er denne shake et godt alternativ.

INDRIDIGENSER FOR 2

1 håndfuld mandler
1 håndfuld cashewnødder
1 kop havregryn
1 spsk 100% rå kakao
1 spiseskefuld kakaopulver
1/2 – 2/3 liter havremælk

 

Put alle ingredienserne i en blender og blend det i 5 min. Jeg anbefaler Fusion i chokolade eller vanilje da det smags forstærker shaken og kan bruges som fuldbydrigt måltid 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Farvrig smoothie