ÆBLE KAGE

Boost kroppen med grønsager og frugt

Perfekt juice til at kickstarte dagen med. Kombination af grøntsager og frugter gør det til en perfekt pasform til din krop.

Juicen har den flotteste røde farve. Hvis du ikke er til  grøntsager, er jeg sikker på, at du også vil elske denne juice.

Fordele ved denne juice? Rødbede er en stor kilde til jern, kalium, magnesium, folsyre og vitaminer A, C og B6. Derudover er det en af de rodfrugter som er bedst til at ilte vores blod. Selleri er en vigtig fødekilde af antioxidant næringsstoffer, herunder C-vitamin, beta-karoten og mangan. Æbler er rige på antioxidant fyto-næringsstoffer flavonoider og polyphenolics. æbler  indeholder gode mængder af vitamin C og beta-caroten. C-vitamin er en stærk naturlig antioxidant. Ingefær reducerer risikoen for fedme, diabetes, hjerte-kar-sygdomme.

Ingredienser til 2 

2 rødbeder

5 stænger selleri

4 æbler

En smule af ingefær

Vanilje Fusion

Fremgangsmåde

Forberedelse

Skræl det ydre lag af snavs af rødbederne og skær rødbederne i skiver. Hak selleri, æbler og rødbeder. Når dette er gjort, skal du blot sætte alt igennem pressejuiceren.  Derefter blender du juicen sammen med Fusion. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

ÆBLE KAGE