Mango creme

Avocado dip

Jeg elsker avocado dip. Så let at lave og virklig sund. Du kan smører et Tyk lag på noget brød med nogle stykker agurk. Det er så let og lækkert!

Avocado indholder næringsstoffer som er godt dit helbred. Friske omega-3 fedtsyrer fra avocado blandet med olivenolie og citronsaft. Fetaost giver den nødvendige saltholdighed til denne dip og gør den simpelthen perfekt. Hvis du ikke spiser ost, kan du erstatte det med cashewnødder og salt. Jeg spiser dette meget, elsker det helt vildt. I øjeblikket er vejret for varmt til at tilberede nogle komplekse fødevarer;). Du behøver bare en frisk avocado, olivenolie, citron, fetaost, lidt kapers og du har denne snack klar på kun 5 min

Ingredienser

 

 1 avocado

100g feta ost

1-2 spk oliven olie

1/2 tsk lemmon juice

4-5 kapers

Fremgangs måde

Skær avocado køddet ud af stenen og mos det med en gaffel. Tilsæt fetaost og bland det hele sammen. Tilføj derefter olivenolie, indtil du får en glat konsistens.  tilføj citronsaft og hakkede kapres og bland det sammen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Mango creme