PROTEIN – KÅLSKÅL MED JORDBÆR & CRUNCH

PROTEIN – KÅLSKÅL MED JORDBÆR & CRUNCH

ingredienser

  • 6 jordbær
  • 1 brev jordbær/rabarber Fusion
  • 2,5 dl kærnemælk
  • 1 dl vaniljeskyr skyr
  • ¼ vaniljestang – skrab kornene ud
  • ½ tsk. revet citronskal
  • 1 spsk. hakkede mandler eller pistaciekerner uden salt
  • 1 dl friske jordbær eller andre bær/frugt (ca. 70 g)

Fremgangsmåde

Blend jordbær med sukker, skyr, vanilje, Fusion og fint revet citronskal med en blender. Derefter kommes kærnemælk i. Hæld lidt ad gangen i indtil koldskålen får den rigtige konsistens. Server afkølet med hakkede mandler eller pistaciekerner og friske jordbær eller anden frugt skåret i små stykker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

PROTEIN – KÅLSKÅL MED JORDBÆR & CRUNCH